Logo-Uitjesbazen

We gaan even wat anders doen!

In deze unieke home game ga je de strijd aan met je collega's. De ludieke opdrachten brengen jullie dichter bij elkaar dan ooit te voren.

Vraag een gratis demo aan

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Even wat anders

Deze tijden zijn we met zijn allen massaal aan het thuiswerken. We video-bellen, chatten en appen elkaar. Maar de echte binding met zowel je collega's als je bedrijf of organisatie is er niet meer.

En dat contact missen thuiswerkers. Onderzoeksbureau MeMo2 vroeg aan thuiswerkers wat ze het meeste missen aan het werken op kantoor. Driekwart van de thuiswerkers zegt hun collega's nog het meeste te missen. Thuiswerkers missen de interacties, grapjes en ontspanning.

Wil jij dit contact stimuleren en daarmee de onderlinge verbinding versterken? Wij gaan daarvoor zorgen. In samenwerking met de uitjesbazen hebben we de Home App 'Even wat anders' ontwikkeld:

  • Creëer saamhorigheid
  • Blijf hierdoor slagvaardig werken
Vragen
Vraag

Hoe werkt het?

1

Geef ons een datum door en download de app

Download samen met je collega's de Uitjesbazen app uit de App store of Google play. Je speelt het uitje op een datum en tijdstip naar keuze, in plaats van de vrijdagmiddagborrel of het afdelingsoverleg. Of juist de hele dag, tussen de werkzaamheden door. Voorafgaand aan het spel ontvangen jullie een code. Voer deze code in op de Uitjesbazen app en de game 'Even wat anders' zal starten. Jullie spelen nu tegen elkaar. Het minimum aantal teams om dit spel te spelen is 10.

2

Ga aan de slag met de opdrachten

Er staan meteen opdrachten voor jullie klaar. Denk aan quiz. Denk aan puzzel. En om de boel op te schudden worden er opdrachten gedropt met een hoog fun gehalte. Het unieke is dat je behalve met tekst ook antwoordt met een foto of video. Je bepaalt altijd zelf welke opdrachten je wel en niet uitvoert; maar bedenk wel, je loopt punten mis 😉 Maatwerk op de vragen is mogelijk wat het nog persoonlijker maakt.

3

Live Uitjesbazen-jury

Op het Uitjesbazen Headquarters wordt alles op de voet gevolgd door de jury. Uitjesbazen weet als geen ander hoe je een feestje aan de gang houdt; ze doen niet anders. Foto’s en video’s van de opdrachten die alle deelnemers doorsturen, worden live beoordeeld en voorzien van hilarisch commentaar.

4

Volg je collega's

En het unieke aan de game is: omdat het voornamelijk foto's en video's zijn maken wij het mogelijk dat je ook de ingezonden opdrachten van je collega's kunt zien waardoor je alsnog een geweldig teamuitje hebt! Succes verzekerd en onze ervaring is; hier wordt nog lang over nagepraat! 🙂

Even wat fun, even zorgen voor saamhorigheid en even iets leuks tussendoor. Dat willen we in deze tijd toch allemaal?

Media

Aanbod

Dagdeel

Nu van € 29,95 voor € 15 per persoon

 

Optioneel:
gepersonaliseerde vragen
Eenmalig € 250

*bedragen zijn exclusief BTW

Hele dag

Nu van € 39,95 voor € 19,95 per persoon

Optioneel:
gepersonaliseerde vragen
Eenmalig € 250

*bedragen zijn exclusief BTW

In het nieuws

"Even wat anders" is een doorontwikkeling op de 'de mafste dag van je leven'. Op zaterdag 21 maart draaiden Uitjesbazen de eerste editie van 'de mafste dag van je leven'. In Erp, met honderd teams en in totaal 420 individuele deelnemers. Een nieuwe thuis game om even je zinnen te verzetten, en dat werd ook opgepikt door de media!

Bekijk het artikel in het Brabants Dagblad over 'de mafste dag'.
Bekijk het artikel van Kliknieuws over 'de mafste dag'.

Bekijk hier de aftermovie van 'de mafste dag van je leven' - zaterdag 21 maart:

Deze bedrijven gingen je voor

Reviews

Top spel!!
Bas de Rijk|7 juli 2020

Een leuke interactieve middag gehad samen met collega’s. Door middel van de meekijk functie kunnen we allemaal actief deelnemen, ook vanuit huis op het eigen apparaat. Leuke vragen, spelletjes en raadsels, voor herhaling vatbaar! Erg leuk om tijdens het spelen ook de inzendingen van andere teams te kunnen bekijken.

BIT special

BIT special is een social enterprise die in alle opzichten speciaal is. Met onze bijzondere medewerkers en hoogwaardige oplossingen bieden we perspectief in ICT: voor jou en jouw klanten, maar ook voor onze medewerkers zelf.

Gaming zit in onze genen. Wij zijn gespecialiseerd in cutting edge interactieve walls en serious games.

Contact

Neem direct contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

Scroll naar top