Onze Professionals

Ons team bestaat uit 29 professionals, welke allen zijn opgeleid in Unity. Daarmee zijn we een echt Unity bolwerk en kunnen we voor elke organisatie het verschil maken!

Ons projectteam van 6 medewerkers zorgt ervoor dat de wensen van elke klant worden omgezet naar de gewenste oplossing welke absoluut tot de verbeelding zal spreken en wat al regelmatig een WOW effect heeft gerealiseerd. Dat is waar we het met zijn allen voor doen.

Paul van de Ven, Service Delivery Manager:

Door goed naar de wensen van de klant te luisteren kunnen wij de perfecte oplossing creëren. Omdat onze professioneel allemaal Unity experts zijn kunnen we intern snel schakelen mocht dit noodzakelijk zijn en de juiste medewerker op het juiste project laten excelleren.

Paul-200x200
Max-200x200

Max Trum, Unity Expert:

Bij BIT special blijven we continu naar de nieuwste updates en ontwikkelingen in Unity kijken. Hierdoor maken we gebruik van de meeste recente functionaliteiten en waardoor ons eindproduct altijd zo erg efficiënt mogelijk is ontwikkelt.

Rena Panhuis, medewerkster Projectbureau en Unity Expert:

We werken middels een ticket systeem. Hierdoor koppelen wij de juiste medewerker aan het juiste ticket welke hij of zij oppakt. Hierdoor hebben we direct een goed overzicht welke werkzaamheden er worden uitgevoerd, welke er nog moeten gebeuren in een project en kunnen we snel inspringen op onverwachte zaken.

Rena-200x200
Scroll naar top